19 Şubat 2012 Pazar

Bonservis vermek istemiyorsanız bakın şu Türklere Vol 1

      Evet efendim kaliteli Türk bulmak çok zor bildiğimiz gibi birde bulduğumuz ismin bonservisi el yakmakta bende sizlere elimden geldiğince sezon sonu sözleşmesi bitecek yetenekli yada yıldızı ileride parlayacak isimlerle piyasayı biraz tanıtmak için tanıtım yapacağım =
 gün itibarı ile takımıyla hala anlaşmamış isimler
30 Mayıs 2012 itibarı ile sözleşmesi bitenler =>


ŞABAN ÖZEL = 1988 doğumlu Sakaryasporlu sol bek. Yaklaşık olarak 400 bin euro değer biçiliyor kendisine. Defansif yönü daha sağlam gözükse de sol bekte yaptığı bindirmelerle çokta fena sayılmaz yaşı itibarı ile de iyi bir yedek olabilir süper lig takımlarımıza 2009 yılından beri düzgün olarak forma şansı buluyordu ancak bu sezon sadece 14 maçta forma giymeside düşündürücü.


Ali Zorlu = 1990 doğumlu Giresunsporlu defansif ortasaha oyuncusu. 2009-2010 sezonundan bu yana düzenli olarak Giresunspor'un ortasahasında görev almakta. Gözlemlediğim kadarı ile top kapmakta oldukça başarılı ve kaptığı toplarıda çok iyi dağıtım yapmakta kısacası takımlarımızda görmek istenilen bir tipte oyuncu ortasaha düzenini ve direncinin yönetme konusunda.







Mehmet GÜVEN = 1987 doğumlu Manisaporlu ortasaha oyuncusu. 2005/2006 yılında Galatasaray'la atıldığı futbol yaşantısına 2009/2010 sezonundan beri düzenli olarak Manisasporda devam ettirmekte fakat şöyle bir baktığımızda 1987 doğumlu bir isim için tecrübe olarak yedektende olsa girerek oynadığı 1 Şampiyonlar Ligi maçı , 6 Uefa kupası maçı , sayısız süper lig maçı. Uzaktan çektiği şutlarla yaktığı canlarda cabası.




 

 

Berat Çetinkaya = 1991 doğumlu Sakaryasporlu defans oyuncusu , Sakarya futbol fabrikasından çıkan başka bir genç yetenek olmaya aday isim kendisi Şaban Özel gibi , markajı ve hava toplarında üstün bir isim dahada geliştirirse kendini ligimizin kalburüstü defans oyuncularından biri olarabilir. O da düzenli olarak 2008/2009 sezonundan beri forma şansı bulmakta.





Ali Güzeldal = 1986 doğumlu İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu sol açık oyuncusu. Akçabat Sebatspor 'da kendini gösterip Trabzonspor'a geçsede buradan opsiyonlu olarak İBB'ye kiralanmış  2006/2007 yılında o sezon attığı 10 golle takımının süper lige çıkmasında büyük pay sahibi olmuştur. Sonraki sezon 9 maçta forma giysede diğer sezonlarda peşi sıra  25 ve 24 maçta forma giyerek devamlılığını sürdürmüştür. 3 kez u-21 formasını giyen Ali aynı zamanda forvet olarakta görev alabiliyor , teknik kapasitesi iyi bir oyuncu.



Yazı dizim ilerleyen günler devam edecektir mutlu futbollu günler efendim ...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder