31 Ocak 2012 Salı

Geleceğin bilinmeyen yetenekleri Vol 1

   Evet efendim tekrar merhaba Edirneden selamlar görüyorum ki blog görüntülenme sayım gün geçtikçe artmakta benim açımdan sevindirici bir gelişme bu yazılarımın altına eleştiriniz beğenilerinizi belirtirseniz bir nebze daha mutluluğum artacak.

   Bu yazımda sizlere çokta göz önünde olmayan ülkelerin gelecekte parlayacak isimlerini yazıp yorumlamaya çalışacağım ama ilerde büyük oyuncu olur ama olmazlar ben yazayım sonra demedin bize denmesin :)

Georgi TERZIEV = 18 Nisan 1992 doğumlu bulgar defans oyuncusu. Kendisi Bulgaristan 1. liginin Chernomorets Burgas takımında forma giymekte gözlemlediğim kadarıyla fizik olarak sağlam 1,83 boyuyla hava toplarına hakim bir oyuncu tekmeye kafa sokan cinsten , kademe anlayışı yerinde sezgileri kuvvetli elbette biraz FM birazda Youtube videoları vesilesiyle bu özellikleri belirledim kendimce fakat bu yaşta 2 kez Bulgaristan A milli futbol takımında oynamasıyla da iyi bir oyuncu olmaya gittiğini söyleyebilirim.


Tahmini değeri = 450.000 €



Stanislav KOSTOV = 2 Kasım 1991 doğumlu bulgar forvet oyuncusu. CSKA Sofia 'da oynamakta. Şu an için çokta parlamış değil fakat geçen seneki takımı Pirin 'in CSKA Sofia ile yaptığı maçta yaptığı çalımlar ve top dağıtımıyla CSKA yöneticilerinin gözüne takılmış ve kadroya dahil edilmiştir. 6 kez Bulagaristan u-21 takımında forma giymiştir. Bileklerine hakim ve top kontrolü iyi bir oyuncu forvet değilde sağ açık gibi oynatılsa daha verimli olacak gibi durmakta.
  
Forma numarası = 9
Tahmini değeri = 200.000 €

özellikle 2.15 . dakikada yaptığı çalım takdir edilcek şekilde.


Ante VUKUSIC = 4 Haziran 1991 doğumlu hırvat forvet. Hırvatistanın Hajduk SPLIT takımında 2008 yılından beri forma giymekte yine 2008 yılından bu yana çıktığı 82 maçta 34 gol atmıştır. Hırvatistan A milli takımı hariç tüm yaş kategorilerinde forma giymiştir , bu sezon çıktığı 18 maçta 9 golü geçen sene çıktığı 38 maçta 18 golü var. İzlediğim kadarı ile öyle 30-40 metre top sürüp sert bir vuruşla bitiricilik gibi bir özelliği yok ancak nerde duracağını nasıl vuracağını iyi biliyor özellikle kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonlarda yerden tek dokunuşla çok güzel bir vuruş stili var.


Tahmini değeri = 4.500.000 €



İvan LENDRIC =8 Ağustos 1991 doğumlu hırvat forvet. Ante VUKUSIC gibi Hajduk SPLIT 'te oynamakta çifte vatandaşlığı Bosna Hersek 'e ancak o hırvatistanı tercih ederek Hırvatistan U-21-20-19-17 gibi takımlarında forma giymiş. Çok forma şansı bulamamasına rağmen baktığımızda geçen sene kiralandığı Bosna Hersek 'in Zrinjski takımında 28 maçta 16 gollük performans sergilemiş ve gol kralı olmuştur , bu performanslarında bitiricilik olsun pozisyon alma olsun çalım olsun 4.500.000 € değer biçilen Ante Vukusic 'ten bana göre kat be kat üstünde bir golcü.

Tahmini değeri = 650.000 €



Erik GRENDEL = 10 Ekim 1988 doğumlu slovak ofansif ortasaha oyuncusu. Açıkçası bu oyuncunun gerçek hayatta  bir videosunu yada maçını izlemiş değilim araştırdım falan bulamadım. Kendisini FM 2011 'de yaklaşık 6-7 datamda gözlemledim öne çıkan özelliği tekniği , FM 2011 de de FM 2012 'de de çok asist yapıyor bu futbolcu için bu yorumlar ne kadar yeterli bilemem ama 151 potansiyeliyle Stoch 'la aynı geleceği vaad ettiği yönünde slovak gözlemciler tarafından.  Fakat potansiyelini yansıttığı rakam 115 iken bu Stoch 'ta bu rakam tam tamına 138.


Tahmini değeri = 400.000 €


Sizlere 5 bilinmedik ismi tanıttıktan sonra tanıtımlarımızın devam edeceğini belirterek iyi günler diliyorum...

1 yorum:

  1. Günaydın efendim / Madam.
      İşinizi genişletmek, borçları netleştirmek ve birleştirmek için bugün meşru bir kredi teklifi mi arıyorsunuz? Düşük kredi notu nedeniyle bankalar tarafından geri çevrildiniz mi? Genel finans kurumu ile hızlı kredilerinizi alın.
    Email: generalfinancecorporation.org@gmail.com

    YanıtlaSil